Her er du: Forside

Forside

 

 Generalforsamling i VBK –
(Vonsild Badminton Klub)
Den 24. August 2021 kl. 19
I Vonsildhallen
Se mere her.


 

VBK`s træner, Anders har efter eget ønske bedt om at måtte blive afløst fra sin trænergerning for VBK`s børne- og ungdomsafdeling så hurtigt som muligt. Måske kun for en periode!

Derfor søger VBK en ny træner til posten som træner for børne- og ungdomsafdeling for den kommende sæson.

 


 

Coved-19

Covid-19 har forårsaget total nedlukning for al fysisk aktivitet i hallen for VBK´s vedkommende, i den første halvdel af 2021. Derfor har bestyrelsen besluttet at kontingentet for den kommende sæson halveres for de medlemmer der har betalt for sæsonen 2020/2021.

Vi kan oplyse at VBK`s tilmeldingsaften til sæsonen 2021/2022 foregår torsdag den 26. august 2021. Mere herom senere! Opstart for børn og ungdom er mandag den 06. september, og for resten af klubben onsdag den 01 september.

Derudover har vi også en udsat generalforsamling som skal afholdes. Ligeledes mere herom senere!


 

Se VKB`s forslag til nye vedtægter under her:

 


 Referat fra den ekstra ordinære generalforsamling kan ses her


 


Tak
 Smil

Den ekstra ordinære generalforsamling er nu afviklet under kyndig styring fra DGI.

Der var 59 stemmeberettigede, som gav deres holdning til kende med et massivt flertal for, at vi bevarer VBK som en klub med bredde, hvor der er plads til alle – både børn og unge, motionister, samt seniorer.

Jeg vil gerne på den nye Bestyrelses vegne sende en stor tak til alle, der har bakket op omkring generalforsamlingen, så vi fik så stort et fremmøde, som tilfældet var.

Som tidligere annonceret på hjemmesiden, kan børn og unge fortsat spille mandage fra 16-18. Der arbejdes på at finde en trænerløsning til den første time (16-17), da Henrik har valgt at stoppe som træner.

Der er måske allerede fundet en løsning, så vi håber, at det kan være på plads på mandag.

Seniorer finder deres egen løsning, så de maksimalt er 10 i hallen af gangen.

For motionister kræver det noget mere planlægning, så vi vender tilbage med dette, hvis/når det bliver aktuelt.

Der henstilles til, at alle restriktioner i forbindelse med Corona overholdes – herunder afspritning af fælles udstyr samt berøringsflader!

 

Den nye bestyrelse er bestående af følgende:

 • Mogens Bygebjerg
 • Susan Bay Larsen
 • Allan Rasmussen
 • Johnny Bull
 • Brian Hennings

 

 • Suppleanter:
 • Tanja Lyngsmose
 • Kim Lindved

 


 Nedenstående som er afledt af Coronasituationen, blev aftalt i fællesskab på HB mødet og gælder indtil videre:

  - Omklædningsrummene ved den store hal må KUN benyttes af håndbold og fodbold. De aftaler internt hvem der bruger hvilke.

  - Omklædningsrummene ved minihallen følger bookning af minihallen. Omklædningsrummene benyttes blandt andet til at udøvere fra forskellige hold ikke mødes. Tag også glasdøren ved indgangen i brug, således at indgang før aktivitet er via den ene vej og udgang er via den anden.

  - Minimer omklædning - bed udøverne om at møde omklædte op. Husk at hvis I benytter omklædning og bad skal I gøre rent inden.

  - Man går ikke ind i hallerne før ens hal tid starter.

  - Man sørger for at være ud af hallerne når ens hal tid slutter.

  - Ingen ophold i foyeren. Dvs. heller ikke til en øl efter træning, eller af familien som venter på at nogle bliver færdige.

  - Sørg for at holdene ikke mødes i foyeren. Dette sikres ved at benytte nødudgange, udgange fra omklædningsrum mod boldbanerne samt døren mod boldbanerne. Husk at låse efter jer.

 


 

Hvis du ikke har mulighed for at spille fast hver uge, er det også muligt om fredagen at leje en bane for en time. Henvendelse herom til vores formand Brian Hennings  på        tlf. 50 40 89 02

Pris for en time er kr. 75.00


 

  Klubtøj m.m.

Der kan stadig bestilles klubtøj og andet til favorable priser.  Man kan bruge linket: https://www.rsl.dk/shopishop/
 Klikke på bestilling af klubtøj -

brugernavn: vonsildbadminton

koden: klubtøj

 


 Kære alle Senior / Motion medlemmer:

 Vil ikke være søde at indsende mail om hvem der spiller hvornår og på hvilken bane. VBK har kun baneformænd registreret, hvilket ikke er nok. Så indsend venligst alle navne, banenr, dag/kl. på info@vonsildbadminton.dk  


 Det er muligt at købe hhv. nøgle og kort ved henvendelse til Allan Laursen på 30701830.

Der kan evt. være en fra hver bane, der anskaffer en nøgle.

 


 

  Opstrengning af ketcher til 120 kr.!!

- eller måske nyt grib

Vonsild Badminton Klub har lavet en aftale med Benny Schmidt, som betyder at du har mulighed for at få strenget din ketcher op til billige penge. Benny som spiller fast i Vonsild Badminton Klub, har fået sig en opstrengningmaskine, da han gerne vil udvikle sit spil. Det kan man ved at prøve både tykke eller tynde strenge, samt hvor hårdt den bliver strenget op. For Benny har det betydet meget på hans spil, og derfor vil han også gerne hjælpe andre, med at finde den rigtig opstrengning. Du har mulighed for bare at aflevere din ketcher og sige den skal bare strenges normalt op, og du har mulighed for at spørger ind til, hvad det vil sige at få en hårdere opstrengning osv., så du kan finde det, der passer til dig. 

Det er et super tilbud, som vi kan bakke op om -
og så til billige penge!

Det koster 120 kr. og din ketcher vil være klar inden for 2-3 dage. Skulle du være så uheldig, at du skal bruge din ketcher dagen efter, så er der også mulighed for det. 

Benny er i hallen mandag og onsdag kl.20.50 til 22.30 så der har du mulighed for at aflevere din ketcher.
Ellers kan i ringe til ham på 28 30 51 05 og aftale andet.

 


 

 Husk at tilmelde dig, vores nyhedmail. Så får langt de fleste informationer lige ned i mailboxen :-) Kig i venstre side, eller klik her 

Opfordring!

 • Den sidste, der forlader hallen bedes sørge for at låse frontdøren (med drejelås) og helst låse sidedøren med kort. Sidedøren er dog stillet til at låse automatisk kl. 23.30, hvis man intet kort har.

 • Desuden henstilles til at man stiller nettet på plads efter endt spilletid, hvis der ikke er andre, der er klar til at overtage banen.

 • Nettene bedes behandlet ordentlig, så de ikke kommer i klemme og bliver ødelagte. Nye net er dyre, og kan derfor medføre kontingentforhøjelse.

 • Når man er færdig med at spille, skal man sørge for at fjerne gamle bolde og løse fjer. Der står en stor saksemoppe i rengøringsrummet, der har dør fra hallen.

 


 

   

 

 Vi ses i en klub for alle !!!!!

  

 

Velkommen til

VonsildBadminton Klub

 

 

 

 

 

Kommende aktiviteter
1 januar 1970 - 00:00
August 2021
<<     >>
Sn Man Tir Ons Tor Fre Lr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

 

Sidst opdate:
August 01, 2021, 20:22
Sponsor

 

Bliv medlem af VBK
Links