Vonsild
Badmintonklub

Kolding

Badminton for alle, på alle niveauer.

Vores målsætning som badmintonklub er at være en attraktiv klub for alle, uanset alder, køn og niveau. Vi ønsker at tilbyde vores medlemmer et spillemiljø, hvor de kan trives og udvikle sig som badmintonspillere.

Dyrk badminton og styrk din fysiske og mentale velvære.

Ved at spille badminton kan du forbedre både din fysiske og mentale sundhed. Det er en fantastisk måde at holde sig i form på og samtidig styrke dit sind. Gennem badmintonspillet kan du øge din udholdenhed, smidighed og styrke, samtidig med at du stimulerer din koncentration, reaktionsevne og strategiske tænkning. Så tag ketcheren i hånden og oplev en træning hos os, der giver dig både glæde og sundhed.

 

Seneste nyheder

Medlemskab

Hvis du ønsker at spille badminton, kan du kontakte Allan Rasmussen på 61706824 eller Brian Hennings på 50408902

Klubtøj

Så er der mulighed for at købe klubtøj.

Opstrengning

Vi strenger din badmintonketcher op for dig. Klik her for mere info.

Events

Vi afholder events løbende. Hold øje med hjemmesiden hvor informationer om kommende events kan ses. Se et overblik over alle events her.

Kommende events opdateres her løbende

spil med

Tilmelding

Bliv matchet med andre på dit niveau

Hvis du gerne vil spille badminton på Vonsild Badmintonklub og opleve intensiv læring i et fantastisk fællesskab to gange om ugen, så kan du tilmelde dig her. Her er der plads til alle, og du vil helt sikkert udvikle dig – uanset om du er en elitespiller eller en nybegynder. Vores mål er at give dig den bedste badmintonundervisning ved at kombinere leg, intensitet, kreativitet og en dybdegående forståelse for badmintonsporten.

Hvis du ønsker at blive seniorspiller skal du først (inden tilmelding!) kontakte Benny Schmidt på 28305105 og aftale nærmere med ham

Er du interesseret i at høre nærmere om at blive medlem, så udfyld kontaktformularen eller ring til os på +45 50 40 89 02.

Vores sponsorer

 

Vi er meget taknemmelige for støtten fra vores sponsorer, der har gjort det muligt for vores badmintonklub at vokse og blomstre. Deres bidrag har hjulpet os med at forbedre vores faciliteter, købe nyt udstyr og arrangere spændende begivenheder. Her er vores fantastiske sponsorer.

 

Super Brusen
Denne plads kan blive din
CoryHex
Denne plads kan blive din
Denne plads kan blive din

Kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne være en del af vores badmintonklub? Så tøv ikke med at kontakte os, enten via denne formular eller kontaktinformationerne længere nede på siden.

Vi vil gerne høre fra dig! Uanset om du er interesseret i at deltage i vores træninger, har spørgsmål vedrørende medlemskab eller vil vide mere om vores klub.

Hvis der ønskes kort til hallen kan du henvende dig til Vonsild Skoles pedel Michael Deleuran på 29612286